Figurenparade

De voorstelling Figurenparade van Jeroen en Laura Boerwinkel is een unieke ervaring voor het oog en de geest. Het decor is speciaal ontworpen voor de voorstelling en bestaat uit een parade van Poppen, Figuren en Maskers die elkaar opvolgen als een aaneenschakeling van Beelden in Beweging. Elke scène heeft een eigen titel, zoals Mimograaf, Oom Boek, Spin, Animus en Anima, De Nek, Mister Morse, De Neus, en Oerspiegel.

De voorstelling neemt de toeschouwer mee in de Magische wereld van het Theater van de Droom. Jeroen en Laura Boerwinkel zijn expert in het creëren van een unieke en betoverende sfeer. Hun vaardigheden als Poppenspelers, Figurenspelers en Maskerspelers zijn ongeëvenaard.

Jeroen en Laura Boerwinkel traden al op tal van Internationale Festivals en Evenementen met veel succes op. Ze weten hoe ze een publiek moeten betoveren en hoe ze een unieke ervaring kunnen creëren voor elke toeschouwer.

De voorstelling is geschikt voor jong en oud en is speciaal geschikt voor een buiten of binnen locatie op uiteenlopende (Straat) Festivals. Het is een voorstelling die je niet mag missen! Laat je meevoeren in de Magische wereld van het Theater van de Droom en beleef de voorstelling Figurenparade van Jeroen en Laura Boerwinkel.

Voor boekingen en/of meer informatie over deze voorstelling stuurt U ons dan een mail via de contact pagina!