Jeroen en Laura

Het Theater van de Droom van Jeroen en Laura Boerwinkel is een unieke ervaring voor toeschouwers van alle leeftijden. Met meer dan 30 jaar ervaring in het theatervak, brengt Jeroen een verfijnde vorm van Poppen-, Masker- en Figurentheater, waarvan de opzet en ontwerp geheel uit eigen ideeën is ontstaan. Samen met zijn vrouw Laura, die al 15 jaar met hem op het podium staat, creëren ze een betoverende wereld waarin de fantasie van de toeschouwer de vrijheid krijgt om te interpreteren wat er wordt gepresenteerd.

De Poppen, Maskers en Marionetten die gebruikt worden in hun voorstellingen, worden ondersteund door een fascinerend geluidsdecor. Dit kan variëren van kleine geluiden van instrumenten tot een fascinerend geluidsdécor. Dit maakt de voorstellingen van het Theater van de Droom een unieke ervaring voor de toeschouwers.

Laura en Jeroen’s liefde voor het theater is duidelijk te zien in hun werk en hun passie voor het creëren van een magische wereld voor hun publiek is aanstekelijk. Theaterbezoekers zullen zich ongetwijfeld betoverd voelen door de prachtige Poppen, Maskers en Marionetten die zij presenteren en zich verwonderen over de geluiden die worden gebruikt om de voorstelling tot leven te brengen. Theater van de Droom is een must-see voor liefhebbers van Poppen, Masker- en Figurentheater.

 

foto: Wim Goedhart

Mocht u belangstelling hebben in een voorstelling van ons Theater van de Droom neem dan contact met ons op via de contact pagina zodat wij desgewenst met u mee kunnen denken over de theatrale invulling van uw evenement, festival of (besloten) voorstelling. 

Met theatrale groet,
Jeroen en Laura Boerwinkel