Theater van de Droom

Figurentheater|Straattheater|Walk-Acts

Nieuws

Fantastisch dat Stichting Waarborgfonds Meppel een tiental voorstellingen op scholen en verzorgingstehuizen wil sponsoren in de Gemeente Meppel. Op deze manier kunnen wij jong en oud geheel vrijblijvend kennis laten maken met het mooie theatervak, en ons Theater van de Droom!

* * *

gevleugelde stad ieper 2019

Theater van de Droom zal op 12|13|14 april 2019 deelnemen aan het Promotiefestival voor Straattheater, de Gevleugelde Stad Ieper/België.

We zullen daar met onze nieuwe straattheater voorstelling FIGURENKAST optreden, en met onze nieuwste masker act DE DUBBELGANGERS!
Meer informatie: De Gevleugelde Stad Ieper | City of Wings Ypres

* * *

Kerstmarkt Dordrecht 2018

Afgelopen december hebben wij in Dordrecht met veel succes op de grootste Kerstmarkt van Nederland gespeeld in een fantastische Tipi Tent met ons maskerspel DE DUBBELGANGERS.

Onderstaande foto is genomen vanuit het publiek tijdens één van de vele optredens!

Foto Timo

* * *

Meppel Diep Geluk

Foto Karin Jongman

Onderstaand artikel is verschenen naar aanleiding van de campagne ‘Meppel Diep Geluk’.

Jeroen Boerwinkel: “Ik ben geboren en getogen in Meppel en in de jaren tachtig rond mijn 18e vertrokken naar Amsterdam om daar een theateropleiding te volgen. Vervolgens heb ik jarenlang in bijna alle schouwburgen en theaters van Nederland met uiteenlopende producties opgetreden.

Inmiddels ben ik zelfstandig theatermaker, getrouwd, heb twee geweldige kinderen en ben werkzaam vanuit mijn atelier in Meppel.

Ik besef me nu dat al die verschillende acts en voorstellingen die wij al jarenlang met ons Theater van de Droom maken en bedenken zijn ontstaan in Meppel. Meppel geeft mij de benodigde rust en inspiratie en dat resulteert iedere keer weer in een gevoel van “Diep geluk”… Daarnaast is het altijd heel fijn om na onze optredens in binnen en buitenland weer thuis te komen in Meppel!”

Foto: Karin Jongman, www.karinjongman-fotografie.nl

* * *

Burgerweeshuis Meppel

Stichting Het Burgerweeshuis Meppel heeft onlangs de nieuw te maken en ontwikkelen ‘TAFEL VOORSTELLING’ van ons Theater van de Droom gesponsord. www.burgerweeshuismeppel.nl

We zullen U via onze website op de hoogte houden van de ontwikkelingen daarvan.

-naar boven-

© 2019 Theater van de Droom