Over Ons

Jeroen en Laura Boerwinkel maken met hun Theater van de Droom Voorstellingen, Straat en Locatietheater en Walk-acts.

Door gebruik te maken van unieke handgemaakte Maskers, Poppen, Rekwisieten en fraaie Kostuums ontstaat er altijd weer onze herkenbare “Theater van de Droom“ sfeer…!

Tijdens onze acts en voorstellingen combineren wij Figurentheater met Mime, Maskers, Marionetten en diverse andere Poppenspel technieken.

Met deze Beeldende theatervorm hebben wij een multidisciplinaire manier van theater maken ontwikkeld. Daardoor werken wij op zeer uiteenlopende locaties en bereiken een zo breed mogelijk publiek. 

We treden bijvoorbeeld op tijdens: (Straat)TheaterFestivals, Schouwburgen, Poppentheaters, Jaarmarkten, Braderieën, Kunstmarkten, Middeleeuwse Evenementen, Havendagen, Kerstmarkten, enz…

Uit de pers:“De stukken  hebben  een  sterke  poëtische beeldtaal, maar ademen ook een diepere , absurdistische  betekenis. Alle  kostuums, poppen en rekwisieten zijn verrassend en stralen de signatuur van Jeroen en Laura Boerwinkel uit, in sfeer, maar ook  in  details. 
Sommige  visuele  trucs  zijn  die van een illusionist en versterken de onverwachte overgangen. Geconcentreerd kijken, zoeken, interpreteren …Evenwicht, rust, ingetogenheid…In het langzaam dovende licht worden de mysteries van hun figuren groter”

Wij hopen U eens te mogen begroeten tijdens één van onze optredens!

Theatrale groet,
Jeroen en Laura Boerwinkel