Ambrosius

Ambrosius, de rondtrekkende Middeleeuwse poppenspeler, vervoert zijn publiek naar een andere tijd en plaats met zijn magische verhalen en figuren. Vanuit een oud theaterkistje, dat met de hand vervaardigd is, laat hij allerlei personages tot leven komen. Zoals een eenzame monnik die hemelse verzen schrijft, maar vervolgens bezocht wordt door de duivel. De monnik wordt onderworpen aan een helse beproeving, waarbij hij zijn geloof in zichzelf in twijfel begint te trekken. Maar na een vreemde metamorfose, vindt hij tenslotte zijn rotsvaste geloof weer terug.

Het intieme en boeiende figurenspel van Ambrosius is geschikt voor alle leeftijden en bevat prachtige poppen en rekwisieten. Elk element is met de hand gemaakt en weerspiegelt de rijke culturele en historische traditie van de Middeleeuwen. Onze Middeleeuwse Theater Acts en Voorstellingen zijn een unieke combinatie van poppen-, masker- en bewegingstheater en worden gespeeld vanuit ons authentieke Middeleeuwse Theatertentje. Hierdoor creëert Ambrosius een echte sfeer van vervlogen tijden, die zijn publiek meeneemt in een andere wereld.

We treden op tijdens allerlei soorten evenementen, zoals Middeleeuwse en/of Keltische evenementen, Dickens Festivals, Historische Evenementen, Theaterfestivals, Jaarmarkten, Braderieën, Openingen, Kunstmarkten, Havendagen, Kerstmarkten en Oogstfeesten.

Hierdoor bereiken we een breed publiek, van kinderen tot volwassenen en van liefhebbers van de Middeleeuwen tot degenen die gewoon op zoek zijn naar een unieke en vermakelijke ervaring.

Ambrosius is meer dan alleen een poppenspeler, hij is een beeldend verhalenverteller die zijn publiek betovert met zijn prachtige figuren en magische beeld verhalen.

Voor boekingen en/of meer informatie over deze Middeleeuwse Act stuurt U ons dan een mail via de contact pagina!