De Dubbelgangers

Vanuit de verre Middeleeuwen komen De Dubbelgangers op in hun Commedia Dell ‘Arte pakken, met als hoogtepunt een wonderlijke eenwording in een grote lijst! U zult zien hoe de twee personages, die in het begin van de voorstelling nog totaal verschillend zijn, uiteindelijk samenkomen in een grote lijst en hierdoor een nieuwe identiteit vormen. Dit symbolische moment is zowel komisch als ontroerend. Dit duo maskerspel is geschikt voor alle leeftijden en is een unieke belevenis voor het hele gezin.

De Dubbelgangers nemen u mee in een reis door de tijd naar de Middeleeuwen. U zult zien hoe deze twee figuren, gekleed in traditionele Commedia Dell ‘Arte-kledij, zich in allerlei komische situaties bevinden.

Jeroen en Laura Boerwinkel zijn beiden professionele acteurs en maskerspelers met jarenlange ervaring. Zij hebben een passie voor hun vak en willen graag het publiek meenemen op een reis naar een andere wereld. Wij zorgen ervoor dat onze voorstelling een unieke belevenis is voor het publiek en bijdraagt aan de sfeer en ervaring van het evenement.

Kom en beleef de wonderlijke eenwording van de Dubbelgangers in onze unieke Commedia Dell ‘Arte voorstelling!

Voor boekingen en/of meer informatie over deze voorstelling stuurt U ons dan een mail via de contact pagina!