Pegel & Kegel

Onze figurentheater voorstelling Pegel & Kegel is een unieke en betoverende voorstelling geworden die door het publiek zeer enthousiast wordt ontvangen. De voorstelling neemt je mee op een wonderbaarlijke droomreis waarbij je wordt omringd door fantastische Maskers, Poppen en Objecten die tot leven worden gebracht door Jeroen en Laura Boerwinkel van het Theater van de Droom.

De voorstelling wordt begeleid door sfeervolle muziek, die zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Door gebruik te maken van fascinerende muziek en instrumenten, wordt de voorstelling ervaren als een unieke beleving.

Jeroen en Laura zijn ervaren theatermakers die weten hoe ze deze prachtige maskers en objecten tot leven moeten brengen, waardoor je je echt in een andere wereld waant. De voorstelling is mede geïnspireerd door de werken van kunstschilder Stasys, waardoor de voorstelling een unieke en artistieke touch krijgt.

De maskers zijn bedacht door Jeroen en handgemaakt door zijn vader Henk Boerwinkel.

foto’s: Robin Olinga

De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een unieke theater ervaring.

Laat je meevoeren in de wonderbaarlijke droomreis van Pegel & Kegel en laat je betoveren door de prachtige maskers, poppen en objecten.

Voor boekingen en/of meer informatie over deze voorstelling stuurt U ons dan een mail via de contact pagina!