De Nar

De Nar is een Pulcinella – figuur die menig toeschouwer betovert met zijn spel. Zijn humor en komische timing zorgen voor een lach en een traan tijdens deze voorstelling. Maar wie denkt dat De Nar alleen maar een grappenmaker is, heeft het mis. Want wanneer hij wegdommelt, wordt het publiek meegenomen naar een kleine droomwereld vol poppenspel.

Het poppenspel is een van de hoofdonderdelen van onze Middeleeuwse Theater Acts en Voorstellingen. De Nar speelt met verschillende poppen, waarbij elke pop een eigen verhaal vertelt. Zo worden de toeschouwers meegenomen in een fantasievolle wereld waar alles mogelijk is.

Maar de Nar is niet alleen een meester in poppenspel, hij is ook een begenadigd mime-artiest. Wanneer de climax van de voorstelling nadert, zal de Nar zichzelf in een verrassende metamorfose onderwerpen. De toeschouwers zullen versteld staan van de wonderlijke mime-bewegingen die De Nar uitvoert.

Onze Middeleeuwse Theater Acts en Voorstellingen worden gespeeld vanuit ons eigen Middeleeuwse Theatertentje. Hierdoor creëren we een unieke sfeer waarin het publiek helemaal opgaat in de voorstelling. Alle maskers, kostuums, rekwisieten en poppen zijn zelf bedacht en handgemaakt. Hierdoor is elke voorstelling uniek en een echte belevenis voor het publiek.

We treden op tijdens allerlei soorten evenementen, waaronder Middeleeuwse en Keltische Evenementen, Dickens Festivals, Historische Evenementen, Theater Festivals, Jaarmarkten, Braderieën, Openingen, Kunstmarkten, Havendagen, Kerstmarkten en Oogstfeesten.

Onze voorstellingen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Beleef de magie van de Nar en laat u betoveren door onze Middeleeuwse Theater Acts en Voorstellingen.

Voor boekingen en/of meer informatie over deze Middeleeuwse Act stuurt U ons dan een mail via de contact pagina!